torsdag den 27. januar 2011

Nu er der gået mere en 4 uger.

Hold da op hvor er jeg træt, der skal godt nok et godt helbred til. Jeg måtte sygemelde mig pga hælesporer i begge hæle 4 dage før juleaften, efter ro og aflastning blev det bedre men ikke godt. Så fik jeg en blokade, det er blevet bedre men desvære ikke rigtig godt. Da jeg havde en del afspadsering har jeg fået mange fridage i januar, min plan var at mine hæle kunne få ro.
Som om det ikke var nok, så fik jeg influenza for 14 dage siden, puha hvor var jeg dårlig. Høj feber, ondt overalt, og flere dage i sengen.
Jeg glædede mig til at holde fri i denne uge, men mandag begyndte jeg at fryse, feber igen, torsdag morgen jeg tør næsten ikke tro det men feberen er væk, lige nu, imorgen skal jeg i aftenvagt. Men hold da op hvor er jeg træt og ked af det, vasketøjet ligger hvor det lå for en uge siden, det trænger til lidt oprydning og min energi er fuldstændig på nulpunktet. Jeg kunne godt bruge en kur der giver energi på no time,  men det er hvis kun i fantasien det findes.

4 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig trals!
  Håber du finder kræfter til at blive rask.

  SvarSlet
 2. Øv hvor lyder det træls. Har du forsøgt med gode sko med fast hælkappe og dertil "hælsporeindlæg"? Det går bare SÅ ondt, men med disse to hjælpemidler kan jeg gå næsten normalt igen efter ½ år med humpen.
  Energien/helbredet kan boostes med "Enchinaforce" (matas). Smager lige så grumt som det virker fantastisk! God bedring.

  SvarSlet
 3. Puha feber igen, og ved du hvad Maria, jeg har jo Enchinaforce, jeg ved ikke helt hvorfor jeg ikke har brugt det, men jeg har en "kur" stående ved siden af mig nu.
  Jo jeg har geleindlæg og gode faste sko men det er ikke rigtig godt. Jeg har overvejet at køre til Århus for at købe nogle sko i den stil du har fået.
  Og ved du hvad Kisser Maria har ret det smager ikke godt, men det hjælper, det plejer det.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring - jeg håber du snart er ovenpå igen ;o)

  SvarSlet