lørdag den 15. januar 2011

Hjælp hvad giver man et barn på et år der har alt.

Imorgen bliver vores 2 mindste børnebørn 1 år, de er kvikke og glade børn, de pludre, de kravler, de rejser sig ved alt, de er overalt og i alt.
Adrian deres storebror tager dem glad og gerne med på sit værelse, så er det rigtig hyggeligt at være med på sidelinien der bliver hyggesnakket og leget.
Så jeg skal finde en gave, men det er godt nok svært, der er 2 morbrødre, 1 faster, 3 hold bedsteforældre, og 3 hold oldeforældre. Og så har det lige været jul, legetøj mangler de bare slet ikke, og tøj har de også rigeligt af. Jeg ved virkelig ikke hvad en god gave vil være.
Vi skal til kaffe imorgen så jeg har hele dagen idag, er der nogen der har nogen alternative ideer, vil det være dejligt.

5 kommentarer:

 1. Kære Elsemarie.
  Uhh den er svær! De fleste børn har jo ALT og det har næsten lige været jul også... Det er jo snart fastelavn tænker jeg. Kunne det være en mariehønehue og trøje, som du selv strikker? Rød med sorte prikker og så sorte strømpebukser til..? Hmm bare en tanke :o)
  Og så mange TAK for din deltagelse i min give away og det fine link på din blog.
  Jeg kan ikke se dig som fast læser hos mig endnu..? Måske en fejl..
  Rigtig god weekend til dig :o)
  Kærligst,
  Tine

  SvarSlet
 2. "Gavekort" på en hyggedag/weekend hos dig, den kan jo have alt muligt indhold.

  Vh

  Lone

  SvarSlet
 3. Album med billeder af alle i familien og diverse oplevelser ... til snakketøjet.

  SvarSlet
 4. Tak for din søde kommentar ;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Tak for de gode forslag, jeg købte faktisk 2 store badehåndklæder og 2 gæstehåndklæder som fik kanterne klippet af og en sød stofkant sat på, derefter blev de syet på det store håndklæde.
  De faldt i god jord, de sidste 3 børnebørn ønsker sig også håndklæder nu.

  SvarSlet