lørdag den 18. september 2010

Lang lørdag.

Jeg har haft en dag helt for mig selv, manden er ude af huset, så jeg havde en plan om at køre til Odense, men jeg nåede aldrig længere end til Kolding Storcenter. På vej hen til Stof 2000 skuede mit øje en sort nederdel, lige det jeg har ledt efter. Nederdelen tilpas kort/lang,  ja det kan ikke betale sig at snakke udenom jeg købte faktisk 2 sæt tøj som jeg kan bruge på kryds og tværs.

En lille tur i panduro, de har nogle søde piger. Faktisk gik jeg ud med kun 1 stk stof og 1 stk stor knap, jeg fandt ikke helt det jeg skulle bruge.

Derefter gik turen til Søstrene Greene for at købe japan papir, de have ikke noget og de viste heller ikke hvad jeg talte om, så det kommer nok senere til Kolding end andre steder. Øv for jeg havde lige en plan.

Ind i Bilka for at købe lidt mad og noget at bage af, jeg får gæster i morgen til kaffe det er nemlig min fødselsdag, og nu har jeg jo fået min nye ovn så nu skal den prøves af.

Underligt jeg kørte kl 9.00 og kl var 14.30 da jeg kom hjem. Ikke at jeg synes det tog lang tid nogen steder men så fik jeg godt nok travlt. åh hvor sådan en dejlig solskinslørdag godt nok kort. Nu er kl 18.30 manden er hjemme igen fra motorløb. Hm jeg troede jeg skulle sy lidt men nu skal der bare ryddes op, støvsuges, hentes blomster i haven, stearinlys i stagerne, dug strygges og egentlig skal jeg også  have vasket noget tøj, nej jeg er ikke stresset men jeg synes s.. jeg har ligeså travlt som vi har på arbejde men ...... det er en helt anden historien den må i høre om en anden gang.

Hold op hvor kan en lang lørdag hurtig blive kort.

3 kommentarer:

 1. Ja det er der noget om. En hel lang weekend bliver også hurtig kort. Når man er nået til søndag aften og skal til at forberede sig til mandag morgen

  SvarSlet
 2. hej

  ja sådan en dag går bare alt for hurtigt :)
  men det lyder da som om den alligevel har været hyggelig ... med lidt godter i posen :)

  go fø´s da´i morgen
  kh

  SvarSlet
 3. Jamen, tillykke med fødselsdagen! Håber, du havde en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet