mandag den 6. september 2010

Glemte gemte sager.Restetæppe, kursustæppe. På et kursus i Vejle for nogle år siden,ja for en del år siden, syede vi et flying geese tæppe. Når jeg tænker tilbage kan jeg undre mig over hvor meget jeg nåede at sy i sådan en weekend, tit var jeg så optaget at jeg syede når jeg kom hjem fredag og lørdag aften, ja jeg fik ikke mange timers søvn. Jeg sikker på at de andre på kurset synes jeg var lidt for meget med al den energi. Desværre synes jeg det er rigtig træls at ri tæppet sammen med bagstykket, en af grundende til de mange UFOer.
En anden grund til at jeg måske ikke har fået denne riet er at der er mega mange sømrum og den er ikke så ligetil at quilte i hånden. Den kunne selvfølgelig Quiltes på maskine men hvordan!!!!Som I kan se vender de på kryds og tværs, små og store gæs imellem hinanden. Det var her jeg virkelig begyndte at tænke på hvordan man kan quilte sine tæpper allerede fra starten af.Og så har jeg syet små gæs langs kanten jeg ved at jeg dengang den blev syet ikke kunne finde ud af om den skal væk eller der skal en kant mere på.


7 kommentarer:

 1. Det er rigtig sødt tæppe.

  SvarSlet
 2. hej
  rigtig flot tæppe :)
  hvis du gerne vil springe ri-ningen
  over kan jeg anbefale spraylim - den eneste ulempe ved det er at limen kun holder i ca 3 mdr. Quiltningen kunne da sagtens være en freestyle :) tror at de små gæs ville komme mere til deres ret med en kant mere .
  Et rigtig efterårsprojekt når det bliver koldt og mørkt :)
  kh marianne

  SvarSlet
 3. Nej hvor er det lækkert! Det giver et fantastisk spil, at "baggrundsstoffet" er i så mange forskellige stoffer. Jeg tilslutter min - en kant mere skal der til! Hilsen Maria

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig flot tæppe, jeg bruger også spraylim noget nemmere end at ri, jeg synes også der skal være en ekstra kant på.

  SvarSlet
 5. Wow! Vad flott! En kant lyfter det hela enlig min smak. En "Stars and Loops" quiltning kanske kan vara trevlig....gässen flyger ju där uppe bland molen och kanske ser upp mot stjärnorna :o)
  Spraylim är det enda jag brukar.

  SvarSlet
 6. Tak søde piger for råd og kommentarer, jeg har købt en spraylim og besluttet for at beholde kanten med de små gæs og tilføje yderligere en kant og jagten er gået ind på en passende farve, mønster eller ensfarvet vi får se.

  SvarSlet
 7. Så kom jeg forbi din blog.. og hvor er det bare nogen fine og skønne ting du fremtryller...

  SvarSlet