lørdag den 25. december 2010

Dagen derpå.

En travl og dejlig juleaftensdag, med uventede gæster............ nye naboer som kiggede ind for at ønske god jul. Ja der var nogle ting som gik lidt i fisk.

Maden var dejlig, havde dog lige glemt at købe kirsebærsauce og fløderanden til svigerdatteren blev glemt i fryseren for andet år i træk....... ups gad vide hvordan jeg redder den hjem..........  Så var der tilgengæld masser af flæskesvær, frikadeller, flæskesteg og en and.

Gaverne er et helt kapitel for sig selv, der var masser af dem ........... masser som i mange....... gode gaver, store gaver, smukke gaver, søde gaver og en enkelt som var sneet inde i Kolding.......lækre vaser fra Kæhler som kom med ekstra post i dag. Glade børn, søde børn, gode børn, hjælpsomme børn og trætte børn.... både de store og små. Jeg nød det, jeg bliver glad og varm om hjertet når jeg tænker på dem........

Men jeg havde en dårlig fornemmelse fordi jeg ikke har besøgt mine forældre i alt for lang tid. Så da vi stod op i morges ........... til et helt vidunderligt vejr......... pakkede vi bilen med hund, blomster og en lille gave.


                                                

Dejligt at besøge dem, glade blev de og selv om vi ikke havde meldt vores ankomst fandt mor god julemad i køleskabet.
                                            

Nu sidder vi i vores varme stue, med ild i brændeovnen, om lidt skal vi have lidt restemad, læse lidt og så bare slappe af ........... stille er der .......... ro.......bare os to ....... åh tre så da ... vi fik nemlig et nyt `barn` for 2 uger siden, men mere om hunden en anden gang.

Fortsat God Jul til alle "derude".

3 kommentarer:

 1. lyder som om i har haft et par dejlige dage :)
  nyd hinanden ro'en varmen fra brændeovnen og lidt resteamd
  :)
  kh♥

  SvarSlet
 2. Tak for en helt fantastisk juleaften det var virkelig en super hyggelig og dejlig aften. Er virkelig glad for den "nyeste" del af min familie

  SvarSlet
 3. "Redninger" kan man jo blive nødt til nogen gange, når der er så meget på programmet.
  Her er kalenderen tætpakket i juledagene. Mest af alt trængte jeg nok bare til 5 dages oprydning i kælderen :)

  Glædelig Jul og tak for kommentarer i det forløbne år....ja og lysestagen :)
  Karen

  SvarSlet