lørdag den 27. marts 2010

Længe siden.

Nu vil jeg på banen igen, det har været lidt hårdt i den sidste tid. Min dejlige datter blev syg sidste efterår. Hun har siden september sidste år gået til talrige undersøgelser, blodprøver, ctskanning og meget mere. Nu har lægerne givet diagnosen Church Straus, en sjælden bindevævssygdom, og der er endelig kommet en plan. Det har givet lidt ro til os alle, og især til den lille familie.
Så foråret har gjort sit indtog hos os i mere end en forstand. Forårsblomster pibler op af jorden. Knopper på buskene ser ud som om de snart brister.
Årets loppemarked i den lokale idrætsforening var idag, derfor har børn og børnebørn, og oldefar været her. Vi går på marked, handler lidt, tager hjem for at få lidt frokost. Vi beundre vores indkøb og måske tager vi en lille tur mere i hallen.
Jeg fandt 2 små lænestole til drengene, de skal have noget nyt betræk. Og så købte drengene diverse gryder, skåle, grydeskeer og andre småting til sandkassen. Og en lille scoter til samlingen af køretøjer. Et par messingstager, og så købte vi en klapvogn til at køre tingene hjem på. Den kostede en lille formue, 10 kr., det viste sig at det var alletiders klapvogn så den bliver i mormors garage.
Så de 3 største børnebørn har leget i sandkassen med deres nyerhvervede udstyr.
Der er ikke taget billeder idag, jeg har nydt dagen og billederne har jeg på nethinden.
Jeg har haft den bedste dag i længe, jeg føler mig træt og lykkelig og samtidig fyldt med energi.

3 kommentarer:

 1. Kedeligt med datterens sygdom, men skønt der endelig er kommet en diagnose, så i kan arb. videre derfra.
  Det lyder som en rigtig hyggelig loppemarkedsdag i har haft med hinanden.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Elsemaria. Godt med sådan en dejlig dag! Jeg kan ikke helt gennemskue hvad der går galt, når du vil printe Harmoni BOM, mon du har skallering på "ingen"? Du er meget velkommen til at sende mig en mail, så skal jeg se, hvad vi kan finde ud af. God påske Maria
  sy@momaquilt.com

  SvarSlet