søndag den 6. januar 2013

Søndags hygge .....

Det er en grå søndag med tåge, dis og støvregn........ herinde er det lunt og hyggeligt......... julegran er fjernet ..... julekugler er gemt væk...... og der er gjort rent ....... tulipanerne fra i går er sprunget ud.... smukt for en kort tid...  stearinlys er tændt ....... træet i brændeovnen gløder smuk og fint ........ strikketøjet ligger og venter... tanker .... skal jeg sy lidt..... på maskine .... i hånden... ideerne er der ....... ubeslutsomhed......  hvad skal vi spise idag ..... nemt og hurtigt ..... eller slow og vinteragtigt ...... skal vi køre en tur ...... gå en tur... læse min bog færdig.........

Tankerne flyver .... melankoli ......... skulle jeg ....... det gør jeg ....... lige om lidt.......

Meditation ........ det gør jeg ikke ...... og dog...... jeg tager symaskinen - jeg ved hvad jeg vil sy - jeg ved lige hvad det skal være.

Skære nogle strimler 7 cm bredde i store mængder - sy dem sammen seks styk af gangen - skære igen - sy igen - mange gange - igen og igen og igen - det er meditation for mig.

Og aftensmaden - en gang irsk stuvning - hvidkålssuppe simre skal det - hjemmebagt brød skal der til -  store portioner - til flere dage - så kan jeg også sy imorgen.

God søndag!


.........

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig søndag.
  Jeg har det næste magen til .. har sat ældste + to børnebørn på toget efter besøg siden nytår - hjem og ryddet op og få orden på huset igen - drukket lidt kaffe - strikket - og sidder nu og blogger lidt.
  Aftensmad .. tjaaa... det bliver vist en pizza har manden min og jeg besluttet :o) .. og så skal der strikkes lidt mere i aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja strikketøjet er også fundet frem her, lidt senere venter borgen. Og måske en god kop kaffen med nybagt grovbrød.

   Slet
 2. Det er vist en god søndag der snart er slut ;)

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en dejlig dag.

   Slet