lørdag den 28. maj 2011

Give Away.

 Thea er ved at rydde op i sandkassen,


det er jeg også, i systuen, og jeg er kommet til bøger og blade, indrømmet der er mange, der er meget, det er også iorden, men jeg har så mange at jeg ikke kan se hvad jeg har - det er ikke iorden, for jeg har 2


og ved I hvad det er bare overhovedet og aldeles ikke iorden, ikke fordi der 2 eksemplarer men de har stået på hylderne i længe. 3 år mindst  fordi i den ene har jeg skrevet i og den anden kan jeg huske hvor jeg har købt for 3 år siden, shh sig det endelig ikke til min mand, distræt og noget af et rodehoved.......

Derfor kære blogger

det skal være min næste give away.Jeg kunne godt tænke mig du skriver en god grund til at netop du skal have bogen.

Da jeg godt ved at bogen har været populær og i handlen længe, og  mange sikkert har bogen er der en lille hemmelighed, der følger med bogen.

Selvfølgelig vil jeg gerne have dig som fast læser.

Gevinsten bliver trukket under blogtræf den 15 juni.


Når jeg har kigget mine bøger igennem kommer der en del bøger til salg, så i løbet af i morgen håber  jeg at jeg får lavet billeder og så ligger jeg dem ind på bloggen.


19 kommentarer:

 1. Hej Else Marie!

  Jeg vil helt vild gerne vinde din bog. Jeg er vild med Kaffe Fassett, men kender ham mest i forbindelse med strikning. Så jeg vil rigtig gerne udvide mit kendskab til ham :o)

  God weekend.
  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 2. Kære Else Marie.

  Jeg skal selvfølgelig vinde bogen fordi jeg først her 6. april i år begyndte at sy patchwork og nu er helt vild med det. Fordi jeg har set Kaffe Fassett udstilling på Marienlund i Lyngby og fordi jeg synes hans ting er helt super vildt fede.

  Jeg har ingen patchworkbøger, så det vil være så dejligt at få en.

  Stor kram og vi ses den 15. juni hvor jeg kan tage bogen med hjem ;-)

  Stort kram Marlene

  SvarSlet
 3. Er da helt klart med, og vil da gerne have bogen, er ved at gå igang igen med at sy patchwork, så dejligt med noget lækker inspiration.

  Knus Lene

  SvarSlet
 4. Kære ElseMarie

  som du ved har jeg syet rigtig mange tæpper ...men aldrig et Kaffe Fassett ....og det ikke fordi jeg ikke kan li' hans ting.... måske hvis jeg var heldig at vinde lidt inspiration... jeg slet ikke ville kunne lade være :) jeg har også som Marlene været på udstilling i Lyngby.... men søde Marlene det var nu på Sophieholm.....helt sikkert et besøg værd :)
  kram♥ fra Marianne
  glæder mig til den 15.juni .... nu af flere grunde :)

  SvarSlet
 5. den vil jeg da godt vinde og jeg følger dig nu der er flere give away her http://dkgiveaway.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. jeg elsker de skønne farver kaffe fassett kreerer jeg ville gerne lære at lave nogen af hans skønne ting:)

  SvarSlet
 7. Velkommen Helle og Sonja. Jeg kigger forbi jeres blog.

  God søndag.

  SvarSlet
 8. Jeg vil rigtig gerne vinde den her bog, da jeg skal igang med et stort patchworkprojekt til min svigermor som er vild med frøer og denne bog ser god ud som stor hjælp ;0) Hvis du har lyst kan du stadig nå at deltage i min give away ;0) Mvh Dorthe

  SvarSlet
 9. Den vil jeg meget gerne vinde.. Fordi jeg har forelsket mig i alt det flotte arbejde andre laver med patchwork.. og jeg vil meget gerne selv i gang :)

  SvarSlet
 10. Hej Elsemarie!
  Jeg vil rigtig gerne vinde din bog, jeg er helt aldeles vild med Kaffe Fassett, men denne har jeg ikke :-)

  SvarSlet
 11. Jeg skal da vinde den bog, fordi jeg skal igang med at sy patchwork - nu. Jeg har strikket flere af hans bluser og nu skal det her også afprøves.

  SvarSlet
 12. Den skal jeg da vinde fordi kaffe fasset er fantastisk smukt og jeg kunne godt tænke mig at udfordre mig selv med noget 'kaffe arbejde' :)

  SvarSlet
 13. Velkommen Marianne og Mivsel.

  SvarSlet
 14. Hej Else Marie

  Sikke en flot give away. Jeg vil gerne være den heldige vinder af denne bog. Har selv købt nogle bøger af Kaffe Fassett. Min håb er at få lavet en lille samling af hans bøger. Så derfor vil det jo være dejligt, hvis det lige kunne være mig der vinder........smiler.

  SvarSlet
 15. Jeg har ikke forstand på patchwork, men elsker Kaffe Fassett.
  Glædelig juni.
  Kirsten

  SvarSlet
 16. Ud over at jeg er egoistisk og derfor jo synes jeg skal vinde alt, så er denne bog en af de bøger, der virkelig skaber glæde hos mig. jeg bliver betaget af farvesammensætningerne, idéerne og i det hele taget bare at finde nye detaljer i billederne, selv om jeg har kigget på dem flere gange. Det er kunst i min verden!

  SvarSlet
 17. Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg super gerne vil i gang med noget rigtigt patchwork, men synes det er svært at begynde. Det her kunne jo være det spark i røven jeg har brug for :) Med venlig hilsen Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Jeg skal vinde bogen fordi jeg er lige begyndt at lære patchwork, og bogen kunne helt sikkert være en god begyndelse :) Har også linket på min blog til din giveaway :)

  SvarSlet