torsdag den 28. oktober 2010

Brugt energi.

Mine fridage er blevet til arbejdsdage og mine hverdage er blevet til fridage. Og jeg er slap, forkølet - bihulerne gør ondt helt ned i tænderne - næsesprayen er ikke nok.... måske.... Sådan går det nok når man forsøger at bruge mere energi en der er. Hm .....

Mine planer herhjemme kuldsejlede....tjah...... sådan næsten ...... jeg begyndte på oprydning af systuen - men er slet ikke færdig----- mange af jer har også ryddet op ........... og i viser de skønneste systuer/arbejdsrum og jeg er bare så misundelig....

Jeg har fundet nogle små ting som kommer ind på sofaen idag det kunne måske bruges til små decemberpakker samtidig med så vil jeg se Ringenes Herre og er jeg heldig......falder jeg nok i søvn.

Jeg har lavet bolle og franskbrødsdej som står og hæver, så må vi have varm kakao når manden kommer hjem, for at formilde ham jeg ryddede alt min halløj ud af stuen igår. Og nu bygger jeg rede igen ------som han siger.

 Så fandt jeg nogle kræmmerhuse jeg har lavet til hyacintglas, så turen går til planteskolen om lidt. Det kan jeg nå inden dejen skal æltes igen.

Så hvis energien rækker ses vi senere idag.

1 kommentar:

 1. go bedring
  go´redebygning
  go´tur til planteskolen

  og uhm lyder lækkert med nybagt og varm kako i dette regneurskevejr
  kh

  SvarSlet